Najděte si chvilku pro sebe

Najděte si chvilku pro sebe
19. 9. 2022
Iva Petrovová

#metime, na sociálních sítích často skloňované a v praxi mezi maminkami často opomíjené. Probdělá noc, náročný den a málo času pro sebe … A pokud se to děje opakovaně, na naší náladě a pleti se to brzy ukáže. Ale nezapomeňte, že čím spokojenější budete, tím šťastnější budou i vaše děti. Takže maminko, nastal čas na chvilku pro sebe!

Večer jen pro sebe

Pokud máte aspoň hodinku, rozmazlete se jako ve spa salonu. A kde jinde začít než s příjemnou vůní. Ta vás totiž naladí a hezky uvolní. V domácnosti s dětmi nejsou svíčky úplně ideální, pro maminky se tak přímo nabízí aroma difuzér. Značka Souletto, kterou jsem si mohla vyzkoušet, nabízí vůně snad pro každého. Mým favoritem je Floramania, jemná a lehká, můžu ji cítit neustále a myslím, že se mi nikdy neomrzí.

Dalším krokem k vysněnému odpočinku je dlouhá, provoněná koupel. Napusťte si vanu a přidejte mořskou sůl. Bylinná vůně máty a zázvoru hezky uvolní a podpoří vaši relaxaci. Navíc Souletto mořská sůl obsahuje i olej z avokáda a hroznových semínek, které pokožku vyživí. Jakkoliv jste unavená, z vany vylezete příjemně odpočatá.

Po koupeli přichází čas na péči o pleť. Protože všechny moc dobře víme, že málo spánku se projeví nejvíce na očním okolí. Pro mě jsou dokonalým vynálezem chladivé masážní tyčinky korejské značky KORIKA. Korejky zkrátka ví, jak o svoji pleť pečovat. A po otocích najednou nejsou ani památky! Kromě toho, že příjemně chladí a zmírňují otoky, stahují také póry a celkově zpevňují pleť. Skvělá vychytávka, která potěší nejednu maminku.

Po obličejové masáži pak naneste sérum a beauty rituál je skoro u konce. Séra značky KORIKA používám dlouhodobě, to s vitaminem C jsem vyzkoušela poprvé. Krásně hydratuje a rozjasňuje. Co navíc na séru oceňuji je, že nezanechává lepivý pocit.

Na co nejčastěji při péči o sebe zapomínáme? Vsadím se, že se mnou budete souhlasit - krk a dekolt. Ale věděla jste, že kůže je na těchto místech mnohem náchylnější ke stárnutí? Do svého beauty rituálu proto zařaďte i péči o tyto partie. Sérum Saffee s kyselinou hyaluronovou pokožku krásně hydratuje a navíc moc hezky voní. Takový malý rituál bychom mohly zařadit do každodenní péče, co říkáte?

Tečkou na konec je hydratační maska na rty s vůní vanilky. Obzvlášť kojící maminky mi jistě dají za pravdu, že hydratace rtů je důležitá. Pro extra péči ji můžete nechat působit přes noc.

Tip navíc: Chcete se ráno probudit s vlasy jako ze salónu?
Jestli něco s malým dítětem nestíhám, tak je to péče o vlasy. Proto jsem ocenila set na natáčení vlasů BrushArt. Napůl proschnuté vlasy zapletete do ohebné natáčky podle návodu. A ráno můžete pohazovat loknami, značka ideál!

Máte jen 15 minut?
Každý den se zkrátka hodina času pro sebe nepoštěstí, ale věřte mi, že i za 15 minut se dají stihnout zázraky! Vyzkoušejte korejské plátýnkové masky KORIKA. Sama jsem vyzkoušela desítky různých značek a KORIKA masky si u mě drží už několik let první místo. Kolekce Korean Heritage obsahuje 5 různých masek podle potřeby pleti. Každá maminka si zaslouží určitě vyzkoušet minimálně modrou hydratační a zelenou zklidňující.

Dalším takovým rychlým relaxačním pomocníkem je roll-on v cestovním balení Souletto. Aplikujte jej kuličkou na pulzní body po těle kdykoliv, kdy se potřebujete uvolnit nebo před usnutím. Ylang-ylang je sázka na jistotu. Roll-on můžete použít, i když zrovna během dne váš prcek zkouší vaši trpělivost :-) A velkou výhodou je, že se díky kapesní velikosti dá vzít všude s sebou.

Chtěla byste si naše oblíbené produkty také vyzkoušet? Pak sledujte náš Instagram, kde pro vás už brzy připravíme soutěž o tento #metime balíček.



© 2017–2024Všechna práva vyhrazena.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop®.