Kolorky slaví 6. narozeniny

Kolorky slaví 6. narozeniny
22. 6. 2023
Iva Petrovová

Další rok s Kolorkami utekl snad ještě rychleji než ty předchozí. Díky moc, že jste v tom s námi! Přečtěte si, jak uplynulý rok hodnotí jejich zakladatelka Jana Chladová.

Další rok s Kolorkami je za námi. Co nového přinesl?
Tento rok těch změn bylo tolik! Uvedli jsme na trh několik nových produktů, otevřeli vlastní showroom v Praze, rozšířili jsme se v týmu zase o několik malých členů, začali jsme vydávat vlastní lifestylový časopis Vinci …

Prozraď víc o showroomu. Proč jsi ho otevřela?
Otevření vlastního showroomu na Oldřichově ulici v Praze vnímám jako velký krok vpřed. Je to pro mě místo, kde se můžu potkat s našimi zákazníky a vidět naživo vlastně i ty nejmenší, kteří Kolorky nosí. Všichni se můžou na produkty podívat naživo, osahat si je a přesvědčit se o jejich kvalitě. Showroom funguje i jako výdejna objednávek a také místo, kde se scházíme s týmem, který Kolorky dělá Kolorkami. Celý prostor je v čistém, minimalistickém duchu s výraznými prvky v podobě barevných židlí. Design interiéru řešila Sabina Sedlaříková, která je zároveň spoluzakladatelkou a designérkou všech našich doplňků KLRK HOME. Budu moc ráda, když se za námi někdy zastavíte.

A největší změna se stala v tvém osobním životě, kdy ses před pár měsíci stala maminkou. Oblíbil si i Bruno Vincent Kolorky? Který motiv na něm máš nejradši?
Tak trochu pro sebe jsem si dělala puntíky, jsem minimalista. Ale Bruno vynosí rád všechny Kolorky, dokonce i květy :-). Vzhledem k tomu, že musím zvládat mnoho věci, to, co nejvíce oceňuji, je kvalita. Šetří můj čas.

Jaká jsi maminka?
Chci pro něj být tou nejlepší mámou, i když nebudu dokonalá. Stále se mi daří trávit s ním čas a zároveň pracovat, chodí se mnou do showroomu i na pracovní schůzky mimo něj. Hodně mi pomáhá tím, jaký je. Stále se směje, má kolem sebe rád ruch. Je to můj úžasný chlapeček a asi je něco pravdy na tom, že se dítě stane vaší součástí a je mu tak dobře.

A co tě na nové roli nejvíc překvapilo?
Nejvíce mě asi překvapilo, jak rychle se stane dítě součástí vašeho života. Jako kdyby tam bylo odjakživa. A přitom je vše tolik jiné. Můj život už nikdy nebude stejný. Je to cesta, na které se stane mnoho událostí, ale řeším je, až když přijdou. Nevím, jestli je to tak správně, ale vyhovuje mi to. Vlastně úplně stačí jen tak být, a oba jsme pak šťastní.

Ještě zpět ke Kolorkám. Jaké novinky jste za poslední rok připravili?
Co se týče produktových novinek, uvedli jsme úplně novou řadu plenek MOMENTS. Protože v ty důležité momenty jsme v tom s vámi. Nové noční plenky s motivem králíčků a jejich vesmírného dobrodružství jsou moc oblíbené, mám z toho radost. A asi největší novinkou, který jsme si v podstatě nadělili k narozeninám, jsou nové vlhčené ubrousky. Jsou z bambusové viskózy, stoprocentně rozložitelné a voní po kašmíru. Jsou větší než běžné ubrousky a za nás je to naprostý letní must-have do každé kabelky. V našem týmu si je oblíbila i bezdětná část Kolorek, využití najde každý. Za mě jsou zkrátka dokonalé. Přesně ta věc, kterou musíte mít, i když ji nepotřebujete.

Prozradíš, na co dalšího se můžou děti i rodiče těšit?
U nás se pořád něco děje. Můžu prozradit, že už v létě přijdou novinky z řady KLRK HOME. A je na co se těšit! Koncem léta pak přijdou další novinky. Ale víc neřeknu, sledujte nás a vše se dozvíte mezi prvními.

Tradičně každý rok s Kolorkami při příležitosti narozenin pomáháš potřebným. Co jste připravili letos?
Kolorky pomáhají průběžně celý rok, ale je pravda, že v čase našich narozenin děláme vždy výraznější kampaň. Letos opakujeme 10 000 Dobrých skutků, kdy spolu se známými osobnostmi podporujeme čtyři organizace, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Konkrétně jde o Šatník Nory Fridrichové, Kapku naděje, Nadační fond Veroniky KašákovéPink Bubble. Kromě toho jsme letos uvedli lifestylový magazín VINCI, který získáte u nás na webu nebo v showroomu, výtěžek z prodeje putuje vždy jedné ze čtyř výše zmíněných organizací. Kolorky vznikly z lásky k dětem, a proto se dětem snažíme pomáhat kdekoliv to dává smysl.

Jani, díky za rozhovor a Kolorkám přeji všechno nejlepší!



© 2017–2024Všechna práva vyhrazena.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop®.