Užijte si advent s Kolorkami

Užijte si advent s Kolorkami
30. 11. 2021

Hledat inspiraci na dárky pro ty nejmenší může být občas pěkná výzva. Připravili jsme pro vás proto pár tipů. A dokonce si o ně můžete i zasoutěžit v adventním kalendáři na našem instagramu!

Pro malé dobrodruhy máme hned několik tipů. S dřevěným tahacím vláčkem od značky Trixie určitě nešlápnete vedle. Až dítě zvládne samostatné krůčky, může jej vláček se zvířatky doprovázet na cestách po bytě nebo zahradě. Pokud už byt nestačí a je čas na pořádný výlet, radost určitě udělá batůžek se vzorem opičáka od stejné značky. Nezapomeňte do něj přibalit i velké mušelínové plenky KLRK HOME, které mají všestranné využití, třeba jako lehká přikrývka nebo osuška na pláž.

Dřevěný vláček Trixie, TOYS FOR KIDS
Dřevěný vláček Trixie, TOYS FOR KIDS

Lásku ke knížkám můžete v dětech podporovat už odmala. V nakladatelství Svojtka seženete snad cokoliv co vás napadne, možná se ani nebudete moct rozhodnout. Za nás je favoritem pro malé děti třeba Mimiknihovna, která obsahuje šest malých roztomilých knížek, nebo zábavná knížka Čí je to hovínko?

Mimiknihovna, Svojtka
Mimiknihovna, Svojtka

Každý z nás si určitě pamatuje, že měl v dětství svého plyšového parťáka. Pro miminka od narození se skvěle hodí třeba Králíček Richie od značky Happy Horse. V neutrální barvě potěší holčičky i kluky. S vašimi ratolestmi může usínat a později i cestovat po všemožných výletech.

Králíček Richie, Happy Horse
Králíček Richie, Happy Horse

Napadá vás nějaký dárek, který miminku dáte teď a využije ho pak i v dospělosti? Za nás jsou to určitě První kroky od Tam & Zpět. Po dobu tří let den co den odpovídáte na otázku, která se týká vývoje vašeho miminka, současné situace ve světě, vás rodičů nebo třeba toho, jak vypadal váš den. Až bude vaše dítě odrostlé, určitě si rádo přečte všechno to, co si z dětství ani nemůže pamatovat. A můžete zavzpomínat i společně.

Deník První kroky, Tam&Zpět
Deník První kroky, Tam&Zpět

Snad každého rodiče potěší i praktické dárky pro miminko. Mezi ty patří například dárkový poukaz na nákup na našem e-shopu v hodnotě od 500 do 5 000 korun. Rodiče si vyberou velikosti i motivy plenek přesně podle potřeb miminka. Radost určitě uděláte i dárkovou sadou přírodní kosmetiky Naif, se kterou miminko voní jako v porodnici

Sada pro děti a miminka, Naif
Sada pro děti a miminka, Naif

Vedle určitě nešlápnete ani s dárkovými balíčky od Sunaru — třeba ovocné kapsičky jsou rychlá a zdravá svačinka, které doma není nikdy dost, a křupky učí děti hezky samostatně jíst. Pokud k balíčku přidáte i bryndáky KLRK HOME, máte o skvělý dárek vystaráno.

Bryndák KLRK HOME, bio kapsička a křupky Sunar
Bryndák KLRK HOME, bio kapsička a křupky Sunar

O všechny tyto i další dárky soutěžíme každý den na našem instagramu. Sledujte nás, i když nevyhrajete, najdete další inspiraci.



© 2017–2024Všechna práva vyhrazena.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop®.