Těším se, až uvidím KOLORKY na svém miminku

Těším se, až uvidím KOLORKY na svém miminku
22. 6. 2022
Iva Petrovová

Přesně před 5 lety přišla Jana Chladová s novou značkou designových eko plenek Kolorky. Nejprve se jí věnovala po večerech, poté, co přišla domů z práce ve finančním sektoru. O dva roky později šla do rizika a začala se Kolorkám věnovat naplno. V roce 2020 k nim přidala i látkové dětské doplňky navržené a vyrobené kompletně v Česku. A že to byl dobrý tah se jí potvrzuje každý den, kdy její produkty dělají radost miminkům i rodičům. Který produkt má sama nejradši a jaká překvapení chystá do dalších let? Nejen to prozradila v následujícím rozhovoru.

Jano, Kolorky mají pět let za sebou. Všechno nejlepší! Co byla největší výzva?
Bylo a je to krásných, poučných a vzrušujících pět let. Celé je to pro mě jedna velká výzva. Jít po té cestě, dělat chyby, učit se z nich a posouvat se tak dál… Ono to není jen o tom dostat nápad, vybudovat firmu, ale také ji udržet, vylepšovat, zdokonalovat procesy, přemýšlet o tom, co bude dál. Výzvy řeším každý den, ať už s novými výrobky, s odběrateli, se současnými trendy na trhu, nebo i co se týká vnitřních procesů firmy. Každý den je pro mě výzva, nemám velké nebo malé výzvy.

Co se podle tebe nejvíc povedlo? A co naopak vůbec?
Nejvíce jsem hrdá na to, že jsem firmu postavila na pevné základy, že plynule funguje, že dokáže reagovat na aktuální situace na trhu a že stále roste a je oblíbená nejen u nás, ale i v dalších evropských zemích. A co se nepovedlo? Je důležité dělat chyby a na nich se učit, jinak nemohu jít dál a dělat věci lépe. Fuck upů mám celou sbírku a dějí se stále, a i o tom jsou Kolorky. Vyřešíš, sebereš se a jdeš dál. Všechno má své řešení, i když se mi to řešení občas nemusí líbit, nebo mám jinou představu, ale dokonalost neexistuje.

Jaky je tvůj nejoblíbenější produkt?
Nedávno jsem nad tím přemýšlela.. A ač jsem minimalista, vystoupila jsem ze své komfortní zóny tím, že jsem sem přinesla ideu barevných plenek. U mě ale stále bude vítězit černobílá řada. Ale i tak miluji všechny Kolorky, jsou moje první dítě. A také se těším, až Kolorky uvidím na svém miminku.

Jak těch 5 let plánuješ oslavit?
Původní idea byla uspořádat Kolorkám párty, pozvat spoustu lidí, potkat se se zákazníky, influencery a dalšími naživo. Ale jako vždy u nás vyhrála spousta novinek, která je v přípravě a ve výrobě, a tak se veškeré finance směřují sem. Tím pádem oslavujeme celý červen online, kde mají Kolorky svůj svět. Pro zákazníky, kteří jsou s námi už tak dlouho, máme výhodné nákupy, dárky a možnost soutěžit. A je to velmi úspěšný měsíc, tak věřím, že i bez párty jsme všichni spokojeni. A určitě potěšíme i ty, kteří potřebují naši pomoc.

Chystáš nějaké další novinky?
Novinky budou a budou podle mého názoru velkolepé, překvapivé, krásné a těším se na reakce a odezvy. Na svět přijde nejen nový design ke stávající řadě (který je můj největší favorit Number 1), ale také řada úplně nová. Jaká? Pro tento MOMENT si nechám to překvapení ještě pro sebe :-) Ale rozhodně je na co se těšit. A nemohu zapomenout ani na Kolorky HOME, kde se Sabinou připravujeme spoustu zajímavých věcí. Neprozradila jsem toho moc?

O to víc se budeme těšit! Prozradíš ještě, kde vidíš Kolorky za dalších 5 let? \
Budu ráda, pokud budou mít i za 5 let Kolorky stabilní pozici na trhu, budou se dál zdokonalovat směrem k zákazníkům, pečovat o ně a přinášet jim kvalitu. Protože Kolorky jsou tu hlavně pro ně. Nyní už Kolorky poznávají zákazníky po celé Evropě, a tady vidím ještě velký potenciál, kde je potřeba zapracovat, věnovat tomu čas a najít cesty nebo partnery. Vím, kde máme mezery, nedostatky, a na tom je potřeba pracovat.

Na závěr se ještě zeptám, co bys Kolorkám popřála k narozeninám?
Přeji Kolorkám i nám všem život v míru a svobodě, to je dnes nejdůležitější. Ať všichni tuto nepříjemnou dobu ustojíme ve zdraví a pokud možno s nadhledem… Buďme k sobě navzájem ohleduplní a respektujme se.



© 2017–2024Všechna práva vyhrazena.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop®.