Kolorky ve spolupráci s Alenou Šeredovou přichází s novým designem

Kolorky ve spolupráci s Alenou Šeredovou přichází s novým designem
6. 6. 2021
Iva Petrovová

Před létem jsme pro vás přichystali další novinku pro styl těch nejmenších. K dosavadním devíti motivům plenek se přidávají další tři.

Společně v jednom balení šatník vašich miminek zpestří motivy duhy a kapek deště — na přípravě tohoto designu se podílela i Alena Šeredová.
Zároveň představujeme také nové plenky z bambusu, které zdobí motiv listů.

Duhové plenky jsou v nude barvě na přání Aleny Šeredové. „Běžně jsou plenky k dostání na bílém základu, nude chybí. Tak jsme se domluvily s Janou a Kolorky tuto díru na trhu krásně zaplnily. Těším se, že plenky budou #vivistyle a budou krásně ladit s outfity naší malé,“ říká Alena Šeredová. K dostání jsou oba motivy v jednom balení, protože bez deště není duha. :-)

Od června jsou nově v nabídce také Kolorky Day Nature s motivy listů. „Kolekce Nature ještě více myslí na životní prostředí. Pro výrobu nové řady jsme použili bambusovou viskózu a bioplast z ku-kuřičného škrobu. Bambus je nejen rychle rostoucí rostlina, ale má navíc skvělé vlastnosti. Je pro-dyšný, antibakteriální, hypoalergenní a 100% rozložitelný,“ vyzdvihuje výhody bambusu majitelka Jana Chladová.

Poslední novinkou, kterou jsme uvedli na trh na konci loňského roku, bylo rozšíření o sortiment dět-ských doplňků pod značkou KLRK HOME. Dětské osušky, látkové plenky, bryndáky, mazlící deč-ky a další doplňky vznikají kompletně v Česku a z materiálů s certifikací GOTS. Takže prochází kontrolou s ohledem na životní prostředí i sociální a bezpečnostní podmínky zaměstnanců. Jako první vznikla černobílá kolekce, protože právě tuto kombinaci malá miminka dokážou nejlépe roze-znat. Nyní jsou k dostání doplňky i v letním barevném provedení.



© 2017–2024Všechna práva vyhrazena.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop®.