KOLORKY slaví 5 let!

KOLORKY slaví 5 let!
22. 6. 2022
Iva Petrovová

Ze začátku na to byla Jana sama, ale postupně se tým Kolorek pěkně rozrostl. A co by každá z holek Kolorkám do dalších let popřála?

Sabina (design)
Kolorkám přeji, aby je v dalších letech čekalo mnoho dalších krásných designů, přibývalo spokojených maminek a miminek a mnoho dalších neskutečných překvapení. Ať si dál plní sny a pokračují po své mléčné dráze plné designu, stylu a ekologie jako doposud!


Beata (sales manager)
Přeji Kolorkám další úspěšnou a kreativní mnohaletou cestu plnou skvělých překvapení, spokojených zákazníků a těch nejšťastnějších dětí :-) Obrovské díky za to, že můžu být součástí.

Zuzana (influencer marketing)
Přeji Kolorkám, ať nadále kráčí vpřed a posouvají svoje hranice. Ať dělají šťastnými miminka i maminky a tatínky a šíří se mezi nové zákazníky minimálně stejným tempem jako za těch posledních neuvěřitelných 5 let. Je mi ctí být součástí KLRK family.

Iva (public relations)
Kolorky, buďte pořád tak krásný, stylový a pro miminka příjemný jako doposud. Nebo ne - ještě víc! Do dalších let vám přeji, ať zájem o vás pořád roste, a ať máte stále chuť se posouvat dál a zpestřovat trh. Jsem ráda, že můžu být u toho.

Zuzana (design)
Do další půl dekády přeji Kolorkám plno zajímavých odstínů dalších a dalších produktů a velkou pestrost příjemných zážitků ve všem novém, co je v následujících letech potká!

Radka (marketing)
Přeji, aby Kolorky stále měly dávku štěstí, která je od začátku provází, ale hlavně aby měly tak skvělé lidi, kteří je tvoří. Ať už je to Jana, která je sice střelec, ale míří vždy do černého, nebo tým Kolorek, ve kterém o ně s láskou pečujeme. Ale hlavně aby měly spoustu spokojených malých zákazníků. Jejich spokojenost a radost je důležitá nejen pro rodiče, ale i pro nás všechny, protože jen díky tomu #jsmekolorky.

Natali (IT)
Kolorkám přeji obrovský úspěch a miliony spokojených zákazníků, ať rostou každým dnem a nic je nezastaví! #jsmekolorky

Nikol (distributorka pro Francii)
Kolorkám chci popřát ať minimálně dalších 5 let pokračují ve své stylové jízdě dál. Ať je dalších 5 let ještě více barevných a božích. Má “spolupráce" s Kolorkami začala v roce 2018, kdy si má novorozená dcera zvolila Kolorky jako své must- have plenky. O 4800 plen později, když přišel čas se s Kolorkami rozloučit, jsem měla to štěstí poznat naši skvělou Janu a začaly se dít věci. Vzhledem k faktu, že ve Francii Kolorky zatím nebyly k dostání, jsem se rozhodla, že je tam dostanu já. Taky kam jinam by ty nejstylovější pleny na trhu měly zamířit než do země módy. A tak se začal psát příběh Kolorek ve Francii, který doufám bude alespoň z poloviny tak úspěšný jako ten v Česku. Kolorky jsou srdcový projekt, který myslí na naše miminka a nezapomíná na přírodu. A tak vám Kolorky přeji, ať dál dopřáváte miminkům suché noci, hravé dny, a to vše stylově. Díky za to, že jste.

Paulius (distributor pro Litvu)
Přejeme Kolorkám, ať snadno překonávají výzvy a rozšiřují značku Kolorky a její distribuční partnery do celého světa. Jsme v tom společně!

Ke Kolorkám neodmyslitelně patří i naši milovaní podporovatelé a influenceři. I ti se přidávají s přáním všeho nejlepšího:

Alena Šeredová
Co vám popřát, Kolorky? Asi strašně moc počůraných malých miminek. Pro nás Kolorky byly úžasné, byly součástí našeho #vivistyle. Teď už se s vámi musíme rozloučit, protože jsme velké holky! Ale i tak - hodně štěstí do budoucnosti.

Iveta Lutovská Vítová
Přeji Kolorkám, aby byly stále oblíbené a děti měly díky nim zadečky v suchu. Hodně spokojených zákazníků do dalších let přeje ze srdce Iveta

Tereza Ramba
Kolorky! Přeju vám všechno překrásný, ale hlavně spousty spokojených dětských zadečků, to je oč tu běží, to je to, co vám nejvíc jde! Krásné narozeniny!

Marek Dědík
Milé Kolorky, přejeme mnoho spokojených zákazníků, plno nových skvělých nápadů a především spoustu spokojených suchých zadečků do budoucna.

Vendula Pizingerová
Přeji Kolorkám hodně zdravých, krasných dětí! Které budou v suchu. Jsou to nejlepší plenky na světě, ale zároveň věřím, že Pepíček už na ně bude jen koukat ve všech obchodech.



© 2017–2024Všechna práva vyhrazena.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop®.